Nip/Tuck 6. évad: van-e visszaút?

A Nip/Tuck első három évada provokatív, merész és új volt, egy egyedi atmoszférát létrehozva Ryan Murphy alkotása rövid idő alatt kultstátuszba emelkedett. Rövid idő alatt a kedvenceim közé került, és ugyan a negyedik évad koncepciója kicsit eltért a megszokottól, önmagához képest (ezt nem árt hangsúlyozni) kicsit visszafogottabb lett, még mindig hozta a megszokott minőséget. Kedvenc plasztikai sebészeink ezt követően Miami-ból LA-be tették át székhelyüket, és ami elsőre jó ötletnek tűnt és a sorozat frissítését szolgálta, végül igencsak rosszul sült el.

Bővebben itt írtam róla, az ötödik évad mintegy zanzásított értékelésében pedig a következők szerepelnének: sablonos, önismétlő, szappanoperákhoz hasonlatos fordulatok, karakterek előéletét nem figyelembe vevő évad, mely egy borzalmas cliffhangerrel zárult....így már a cím is magyarázatot nyert, bár azt nem tudom, valóban bízhatunk-e a minőségjavulásban.

Mindenesetre a Nip/Tuck megérdemelné, hogy méltóképp búcsúzzon el, ugyanis már csak 19 részünk van hátra, és így a 100. résszel fog zárulni. Ezt majd kettévágva kapjuk meg, a hatodik évad október 14-én kezdődik. A promóciós kép után a továbbra kattintva megtalálható az évad előzetese, valamint néhány forgatási kép. Erről röviden csak annyit, hogy Kelly Clarkson (Kimber) és a tengerpart...

 

6. évad promó:

 


 

Címkék: nip tuck