Entourage

Poszt írásának eredeti időpontja: 2007.09.02.

Az Entourage már az alapötletével megfogott - hollywoodi insider-es sorozat, rengeteg hírességgel vendégszerepekben. A sorozatból pedig csak úgy árad a feelgood hangulat.

Négy fiatal életét mutatja be, egyikük - Vincent Chase fiatal feltörekvő, egyre sikeresebb színész, vele lakik testvére - Johnny Drama, aki öccsével ellentétben egy lecsúszott aktort alakít (bár anno játszott a Melrose Place-ben, meg a Viking Questben :D), - Eric, Vincent gyerekkori jóbarátja és menedzsere valamint - Teknős, aki szintén jóbarát és ha mindenképpen keresni kellene egy lúzert a csapatban akkor az ő lenne. És ott van még Ari Gold is, Vincent ügynöke. Érdekes, hogy eleinte Johnny és Ari karaktere nem fogott meg, később viszont már nagy kedvencek lettek.

Alapban imádom az insideres cuccokat, és micsoda vendégszereplők - egy rövid lista: Jessica Alba, Mandy Moore, Malcolm Mcdowell, James Cameron, Gary Busey, Holly Valance /ő kivételesen nem magát játszotta), Sarah Silverman, Jaime Pressly, Brooke Shields,
Val Kilmer (lehet, hogy őt sokan fel sem ismerték), Scarlett Johansson, nah most kb ennyi jutott eszembe.

Az első két évadot nyomtam le eddig (Amerikában a negyedik évadát tudta le a sorozat, az ötödik pedig már zsákban van), és bár már az első évad is nagyon bejött, de a másodikat jobbnak tartom. Itt tulajdonképpen egy egész évadot átívelő szál is van, az Aquaman film körüli események. Itt teljesedett ki számomra Drama és Ari karaktere is. Az öt állandó szereplő mindegyike jó arc, mellettük vannak hosszabb ideig maradó színészek - Debi Mazar a 2 .évadban állandó szereplő lett, de több rész erejéig volt látható Mandy Moore, James Cameron és Malcolm Mcdowell is.

Az insideres bemutatásnak köszönhetően olyan helyekre látogatunk el, mint a Playboy villa, a Sundance fesztivál, U2 koncert, Lakers meccs.
Bulik sorozata, elsőrangú csaj felhozatal, jó poének és utánozhataltan hangulat valamint betekintés Hollywood világába, ez mind jellemző az Entourage-ra - szerintem az imént felsoroltak bőven elegek arra, hogy valaki belekezdjen a sorozatba, nem fogja megbánni.

1. évad értékelése: 7\10

2. évad értékelése: 8.5\10
 

Címkék: entourage