Entourage 5x01

A poszt eredeti írásának időpontja: 2008.09.14. 09:45

Hosszúra nyúlt szünet után végre visszatértek a srácok. Nem semmi évadkezdést dobtak össze nekünk. Végig pörgött a rész, és természetesen az Entourage-nál szokásos vigyor ült ki az arcomra végig a rész nézése közben. Spoilerek a folytatásban!

Cannes után többféleképpen lehetett volna folytatni, de talán így volt a legjobb. Richard Roeper-rel kezdünk, adjunk az insiderségnek ismét egy kicsit. Roeper ahogy kell, le is húzza a Medellin-t, és csak only DVD - azért ez tényleg gáz. Aztán Johnny sajnálkozó mondata után irány a tengerpart, ahol Vinnie barátunk cicázik, ez a jelenet is csak kábelre fér be egyébként.

 

Vince-nek a csajok természetesen igen, az új film viszont nem jön össze, de ez túl egyszerű is lett volna. És amúgy is ki gondolta volna, hogy ebben a sorozatban valaha is el fog hangzani ez a mondat Johnny Drama szájából: "te is visszakerülsz a csúcsra még Vince, ha nekem sikerült akkor neked is.

Ari belépése is tökéletes, hozzá illő volt, a szokásos nagy Ari szöveggel. Közte olyan beszólásokkal mint: "Én szerettem a Medellint, mondja egyik beosztottja - akkor te egy kibaszott hülye vagy." válaszol Ari, és persze fuck Richard Roeper.

Drama is hozza magát, először Jaquline-s beszélgetései majd a fotózáson "alakít" és erre megjelenik még Ben Silverman is, a Fox elnökét sikerült megszerezni mellesleg az HBO sorozatához, nice. E sem maradhat ki természetesen, Murphy csoport lol. Bow Wow tűnik fel a színen, mint E új kliense, előbbitől egyébként rosszabbat vártam, a lehetőségekhez képest korrekt volt.

Turtle is láthatóan jól érezte magát Vince-el való kiruccanásukon, hazajövet felé meg LA egyik elit utcáján bömbölteti a pornót. A rész zárójelenete pedig felteszi a koronát az addigiakra, Aquaman visszatért, legalábbis Johnny gondoskodott az üzenetről.

Entourage 5x01 -Fantasy Island 9/10

 

Címkék: entourage