Friday Night Lights casting hírek

A poszt írásának eredeti időpntja:  2008.08.09. 15:17

Azt már hónapok óta tudjuk, hogy a Direct Tv megmentette az FNL-t, napjaink egyik legjobb sorozatát, így lesz harmadik évad is.

Az új évad történéseiről már szivárogtak ki infók, én most a színészgárdában bekövetkezett változásokról ejtek pár szót. Az is tudvalevő volt már, hogy Jason Street és Smash karaktere csak pár rész erejéig tér vissza, mivel mindketten végeztek a középsulival. Jason családot alapít, míg Smash egyetemre megy, de a készítők megnyugtattak minket, hogy megfelelően lezárják mindkettejük történetét.

Az viszont most látott napvilágot a Tvguide-nak köszönhetően, hogy újabb színészek csatlakoztak a stábhoz. Név szerint Janine Turner, aki a Miért éppen Alaszka Maggie-ként lehet ismerős, valamint D.W. Moffett, aki legutóbb a Life Is Wild és a Hidden Palms-ban kapott szerepet.

Katie és Joe McCoy-t alakítják majd majd, akik Dallasból költöznek Dillonba, a középsulit most kezdő fiúkkal. Az ő szerepét még nem osztották ki, annyit azonban tudni a karakterről, hogy egy tehetséges irányítóról van szó, akit sokan az új Jason Streetnek tartanak majd. Így az is egyértelmű, hogy még nagyobb nyomás lesz Matt Saracenen. A 3. évad első két részében mutatkozik majd be az új család, amely október 1-én kerül adásba a Direct TV-n. Az NBC 2009 februárjában, vagy március elején mutatja be a 13 részből álló évadot.

Végül bónuszként egy FNL videó.