Heroes: részemről ennyi volt...

A poszt eredeti írásának időpontja: 2008.09.25. 21:20 

Pedig jól indult... persze nem váltotta meg a világot, de szórakoztató 40 perceket biztosított az első évad nagy részében. Aztán jött a rendkívül gyenge záró rész, de gondoltam a második etapra még összeszedhetik magukat. Ugyan itt akadt pár jobb rész is, főleg az évad közepe felé, de összeségében lagymatagra sikerült és már egyre többször gondolkodtam el a cancel-en. Ami most, a harmadik évad első két része után be is következett.
Kisebb spoilerek a folytatásban!

Nézzük először, mi nyerte el a tetszésemet(nem sok minden). CGI-ért jár a pacsi, eddig ez gyenge pontja volt a sorozatnak, de most odatették magukat. A női Flash behozatala is jó húzás, mekkora hülye volt Landry, hogy nem vállalalta be ezt a csajt az FNL-ben. Azonban sok mást nem tudok kiemelni, mivel a történet önismétlő, sablonos és már fájóan logikátlan. Nem mintha eddig nem lett volna az, de most lépte át az ingerköszöbömet.

Ami még talán-talán megmenthette volna egy ideig a sorozatot, az a karakterek, de sajnos mára szinte senki sem maradt akiért izgulhatnék... Noah és KB még so-so, de vannak, akiket szenvedés már nézni: Claire (lelkizős Claire maci, meg behozzák anyucit is why??) , Mohi (mindjárt röhögőgörcsöt kapok, milyen szerepet írtak neki a 3. szezonra), Hiro (most is unalmas, mint ahogy eddig is volt), Nathan (megvilágosodtam).

A 3x01-02 után cancel lett nálam, a lehetőség megvolt benne, de amit már az elején sejtettünk, Tim Kring kevés ehhez.

Heroes 3x01-02 - The Second Coming, The Butterfly Effect 4/10

Címkék: heroes