Skins 1x01

Poszt írásának eredeti időpontja: 2008.04.04.
 
Tinisorozat. De ha valaki ezután már nem is olvassa tovább a bejegyzést, vagy azt mondja, hogy ez tuti nem az ő sorozata az könnyen nagyot tévedhet. A Skins ugyanis teljesen ellentétes az amerikai tinisorozatokkal, itt bizony nincsenek tabuk, drog (persze azért a könnyű fajtából -weeds), buli (persze azért a hardcore fajtából) és káromkodás ezerrel (persze nincs sípolás alatta). valóságos helyzetek, valóságos szereplők és problémák.

Pecek alatt beszippantott, ezek az angolok azért tudnak valamit. Kint már a második évad megy, illetev most már közelít a végéhez, én mindenesetre most kezdtem bele a sorozatba, és már egy rész után biztosan állíthatom nagyon jó döntés volt. Jók a a akrakterek és az őket játszó színészek is rendben vannak, persze közel sem tökéletes, de itt nem is ez a lényeg. Aki még nem kezdett bele, az mindenképpen próbálja be.

És még valami. Bár a DVDrip érthető okokból jobb minőségileg, de ott le kellett cserélni a számokat. megnéztem mindkét változatot, és már az elsőnél is cseréltek számot. És ez a többinél is így lesz. Ezt csak azért hoztam fel, hogyha valaki el akarja kezdeni nézni, ezt is vegye figyelembe.
 
Skins 1x01 - Tony 9/10
 
Címkék: skins