Smallville - közeleg a 8.(befejező?) évad

A poszt eredeti írásának időpontja: 2008.09.16. 09:50

Csütörtökön visszatér Clark barátunk is, várhatóan az utolsó évadára. Hivatalosan még nincs bejelentve, de sok minden erre enged következtetni. Számos fő és mellékszereplő távozott, különösen fájó Michael Rosenbaum (Lex Luthor) és John Glover (Lionel Luthor) távozása. Az eddigi showrunnerek Gough és Millar sincsenek már a sorozat mellett.

A CW hiába a legnézettebb sorozatáról van szó, megnyírbálta a költségvetést és bizony a marketing terén is rendkívül háttérbe szorult a csatorna új célközönségének megfelelő műsorok a Gossip Girl és a 90210 mellett. Sok a negatív hír, én ennek ellenére bízok egy méltó lezárásban.

Az új showrunnerek már régóta a sorozat mellett vannak és egy kis frisseséget hozhatnak a Smallville világába. Friss hír, hogy 10. részt követően pihen egy jó nagyot a sorozat és a CW a Smallville slotjában leadja a Reaper 13 részes évadát. Többek között azért is döntöttek a hosszú szünet mellett, mert ha valóban befejeződne a sori, akkor az utolsó 10 részt ez alatt szépen meg tudják tervezni úgy, hogy lezárják a Smallville-t.

A tovább mögött a Smallville 8. évados promója látható. Extraként benomytam még egy videót, mely a 6x17, azaz a Combat címú epizódból van. Clark és a fantom zónából érkezett Titan összecsapása remekül sikerült, a sorozat egyik legjobb akciójelenete.

8. évados promó:

 

Clark vs. Titan:

Címkék: smallville