Weeds - második évad

Poszt írásának eredeti időpontja: 2007.08.13.

Jó volt nézni a Weeds első évadát anno - a hangulat, a poénok, a megfelelő mennyiségű dráma mind - mind megfelelően voltak vegyítve a sorozatban. A második évadot is ez jellemezte, de mindegyikből többet, és még jobbat kaptunk.

Köszönhetően annak, hogy kábeles sori, nem riadnak vissza egyetlen durvább poéntól sem. Néha propaganda szagú, de azért tetszettek a már az első évadban is felbukkanó Bush fricskák is.
Egy példa: a vitadélutánon Nancy sráca Shane és a leendő barátnője szólal fel\érvel a közvetlen és a közvetett szavazás melett:
Shane: Az érvem a közvetlen szavazás mellett: George W. Bush.
kiscsaj: De ez szabályellenes! Hogy vitatkozhatnék,ha a valaha volt legrosszabb
elnökünket hozza fel.

Már az első évadban is Conrad volt az egyik kedvencem, szerencsére most még nagyobb szerepet kapott, Nancy (Mary - Louise Parker) ismét hozza magát, what a nice mom. De felsorolhatnám szinte mindegyik karaktert (Doug, Celia, Shane, Andy stb.), mindegyikük története érdekes és megfelelően felépített, no és vicces of course. Ééés az évad utolsó részeiben feltűnt egyik kis kedvenc színésznőm is: Zooey Deschanel - és micsoda szerepben, egy őrült nimfomániás csajt alakítva.

Komolyabb szituációk, még jobb poénok és idézhető jelenetek (snoop dogg rapelése mekkora volt, és ez csak egy a sok közül), és még több fű, ez jellemezte a Weeds második évadát. A cliffhanger is ütött, mint ahogy az egész évad.

1. évad értékelése: 7\10

2. évad értékelése: 8\10

 

Címkék: weeds