Epizodisták podcast 2x02 - Ez nem tv, ez podcast

hbo-40_featured_photo_gallery.jpg

Azok után, hogy az első adásban kiveséztük a True Detective-et, nem kalandoztunk túl messzire: kicsit tágabbra véve a kereteket a modern televíziózás egyik nagyágyújáról, az HBO-ról beszélgettünk röpke másfél órán keresztül. (Figyelitek, mennyire tartjuk ezt az időtartamot? Annál nagyobb lesz majd a bukásunk az évad első négyórás epizódjával!) Megnézzük, honnan indult a kábelcsatorna, és eljátszunk a gondolattal, hogy mi lett volna, ha a fejesek mégsem a Maffiózókat rendelik be annak idején. Értékeljük Chris Albrecht szerepét, kárörvendünk egy jót az HBO mélyrepülésén, majd kielemezzük a jelenlegi és a közeljövőben várható felhozatalt. És természetesen muszáj szót ejtenünk arról is, hogy milyen kihívások elé állítják a veterán csatalovat az olyan új trónkövetelők, mint például a Netflix.

Sőt, még egy exkluzív sztárvendéget is sikerült megcsípnünk az adáshoz.

Spoilerektől nem kell tartani, az HBO sorozatairól inkább csak általánosságokban beszélünk.

A tizenkettedik adást letölthetitek MP3 formátumban, vagy meghallgathatjátok az alábbi lejátszóban. Az RSS feedünk és emiatt az iTunes linkünk megváltozott. Elnézést a kellemetlenségekért, íme az új RSS. Az iTunes pedig még nincs elfogadva, de amint megkapjuk az értesítést, azt is frissítjük.

Ez nem TV. Ez podcast. by Epizodisták on Mixcloud


A következő rész tartalmából: Jövő héten indítjuk új retró rovatunkat, ahol a TvGuide 1997-es és 2009-es "minden idők 100 legjobb sorozatepizódja" listájáról válogatunk olyan klasszikusokat, amiket még sosem láttunk. A 2x03-ban a The Twilight Zone-ból fogjuk bevizsgálni a Time Enough at Last és az It's a Good Life című epizódokat - tartsatok velünk! Illetve, ezúttal is várunk ötleteket, kéréseket a heti témához.