Sons of Anarchy: új előzetes és appizódok

Másfél hét múlva, szeptember 6-án startol a Sons of Anarchy negyedik évadja, amely számomra és valószínűleg nem leszek vele egyedül, az ősz egyik leginkább várt sorozatpremierje. A várakozást enyhítendő a mostani bejegyzésben egy friss előzetest, valamint négy rövid appizódot lehet megtekinteni. Az új promót, mely az eddigi leghosszabb a sorban, tegnap vetítette le az FX és az új szereplők közül a mexikói bandavezért alakító Dany Trejo és Charming új rendőrfőnökét megformáló Rockmand Dunbar is feltűnik benne.  

A pár perces appizódok az iPhone/iPad felhasználók számára készültek, Sutter ezekben a harmadik és negyedik évad közötti 14 hónap történéseiből ad egy kis ízelítőt nekünk, főként Jax-ék börtönben töltött időszakára koncentrálva. Mindez a tovább mögött.


Appizód #1 - Payphone

Az első appizódot Ryan Hurst (Opie) rendezte és 26 nappal a srácok bebörtönzését követően játszódik. A Jax-nek szóló orosz mondat fordítása: "Nincs veled komoly problémánk haver, tudod, hogy miért csináljuk ezt".

Appizód #2 - Second Son

A bebörtönzést követő 196 nap, Gemma és Tara meglátogatják Jax-et a börtönben, utóbbi először látja a kisfiát Thomas-t (Jax fiatalon elhunyt testvéréről nevezték el).

Appizód #3 - Tara and Piney

Az egyetlen appizód, mely nem a börtönben játszódik. Tara a Piney-val beszélgetése során John Teller halálával kapcsolatban tesz fel kérdéseket.

 

Appizód #4 - Mexican Basketball  

Az utolsó appizód 305 nappal a bebörtönzést követően játszódik, a sajátos szabályokkal játszott kosármeccs mellett a klubon belüli feszültségek játsszák a főszerepet. A hang sajnos csúszik, amit lesz jó minőségű felvétel (akárcsak az első appizódnál) kicserélem majd.

Címkék: sons of anarchy