2010/11-es újoncok - Outlaw (NBC)


készítők: John Eisendrath (Playmakers, Alias, My Own Worst Enemy, producer), Terry George (Hotel Rwanda; pilot rendezője)

szereplők: Jimmy Smits (NYPD:Blue, The West Wing) Carly Pope (24), Jesse Bradford, David Ramsey, Ellen Woglom (Californication)

bemutató időpontja: 2010. ősz slot: péntek 22:00

alapsztori: Cyrus Garza (Smits alakításában) a legfelsőbb bíróság tagja, azonban hibásnak tartja az igazságszolgáltató rendszer működését. Lemond pozíciójáról és egy magánirodát nyit, úgymond a kis emberek képviselőjévé válik. Az egykori bíró magánélete sem éppen unalmas, playboy és megrögzött szerencsejátékos hírében áll. 

várakozási faktor: A pilotszezon egyik legnagyobb meglepetés az egykor Garza címre hallgató Outlaw, az elmúlt egy hét során volt csak komolyabb buzz körülötte, elsősorban Jimmy Smits erőteljes alakításának köszönhetően. A műfaj - jogi dráma miatt nem igazán keltett fel az érdeklődésemet, és a péntek 22 órás slot is arra utal, hogy nem sokáig lesz majd köztünk a sorozat. Jimmy Smits, Carly Pope és Ellen Woglom castingja miatt azért kap +20 százalékot, így 50%.

Címkék: outlaw