A teljes Game of Thrones panel (Comic Con 2011)

Tavaly az első évad forgatása miatt nem tudott eljönni a Game of Thrones stábja, így az HBO fantasy sorozatának a mostani volt az első fellépése a Comic Con-on. Hatalmas érdeklődés kísérte a panelt, olyannyira, hogy sajnos nagyon sokan a termen kívül ragadtak... ami tegyük hozzá, nagyrészt a szervezők felkészületlenségének volt köszönhető. Ahogy azt korábban már említettem George R. R. Martin töltötte be a moderátor szerepét, nem meglepő módon a közönség hatalmas tapssal fogadta a szokásos öltözékében megjelenő írót.

Az HBO egy 10 perces, az első évadot összefoglaló klippel jelentkezett, a legnagyobb ovációt Vyseris megkoronázása váltotta ki. Az összeállítás végén Martin viccesen megjegyezte, hogy a csatornának sikerült tíz percbe szorítania azt, ami neki 1200 oldalba tellett. Ezt követően megérkeznek a készítők, valamint a színészek is, a legnagyobb tapsot Peter Dinklage kapja, bár a többiek sem panaszkodhatnak. A közel egy órás beszélgetés során sok mindenről esik szó, így megtudhatjuk, hogy Benioff mikor találkozott először Martin alkotásával, a színészek pedig a karakterükkel, valamint a forgatással kapcsolatos benyomásaikat osztják meg a közönséggel.

Martin rákérdez Momoa-nal, hogy szerinte ki kerülne ki győztesen egy Khal Drogo - Conan összecsapásból. Nem akarom lelőni a poént, így most nem írom ide a választ... Nagyon jó hangulat uralkodik és bár egyik színészre sem lehet panaszunk, Momoa-t azért külön ki kell emelnem, igazi, jó értelemben vett showman. Nem is húzom tovább a szót, nagyon sok téma kerül még terítékre, a második és harmadik évados tervek, kedvenc jelenetek, az első évados DVD kiadás etc. A közel egy órás panelt három részre vágtam, mindenképp érdemes végignézni.



 

Címkék: game of thrones