The Walking Dead képanyagok érkeztek

Elkezdődött a San Diego-i Comic Con és ezzel együtt számtalan filmes, képregényes, valamint sorozatos hír, képanyag és előzetes lát napvilágot. Mi természetesen az utóbbira helyezzük a hangsúlyt, a mai nap során többek között a Dexter és a Homeland új trailerét mutatjuk meg, illetve a jelen lévők szerint nagyszerűen sikerült Game of Thrones panelről is olvashattok majd beszámolót.

Kezdjük azonban a sort a The Walking Dead-del, melynek kapcsán először nézzünk néhány általános, már korábban tudott információt. A premierre ezúttal is októberben kerül sor és 13 részes szezonra számíthatunk. A showrunneri feladatokat továbbra is Frank Darabont látja el, aki a tavalyi írógárdát Glen Mazzera kivételével szélnek eresztette. A korábban a The Shield-en és a Crash-en dolgozó Mazzera egyúttal egy szinttel feljebb lépett, ő lesz a showrunner utáni úgynevezett második ember, Darabont head writer-ként jellemezte őt. A The Walking Dead 2. évadjának írói stábja: F. Darabont (showrunner), Glen Mazzara (The Shield, Crash, Hawthrone), Scott Gimple (FlashForward, Life), Evan Reilly (Rescue Me), Angela Kang (Terriers), Robert Kirkman (képr. szerzője).

A sorozat készítői/színészei a mai napon teszik tiszteletüket a Comic-Conon, az AMC azonban már ezt megelőzően több promóciós anyagot kiadott. Közzétették a második évad hivatalos poszterét, mely a tavalyihoz hasonlóan remekül sikerült és egyúttal kellően figyelemfelkeltő lett, a tovább mögött pedig közel egy tucat promóképet lehet megtekinteni.