Szolgálati közlemény: kisebb változtatások

Legutóbb az új sablon kapcsán jelentkeztem ehhez hasonló közleménnyel és ezúttal is a blog kinézetéhez kapcsolódó változtatásokról szeretnék beszámolni. Ezen kívül még két, bizonyos időszakonként frissített bejegyzésre szeretném felhívni a figyelmet.

A kritikák végén ezentúl egységesen egy egytől tízig tartó csillagokkal ellátott skálán értékelem a sorozatokat. Persze, a kritikák végén lévő pontok/csillagok helyett mindig a fenti szövegen van a hangsúly, így ennek a változatásnak csupán esztétikai okai vannak, legalábbis saját véleményem szerint így szebben fest. Amint időm engedi, a régebbi bejegyzéseknél is kicserélem majd ezekre. A másik kisebb (időben már nem annyira...) változtatás a sorozatok felcímkézése volt. Ugyan ez már pár hete befejeződött, de külön is ki szerettem volna térni rá, ugyanis egy adott sorozat keresgélésekor sokkal célravezetőbb ennek a használata a keresési ablak helyett. A címkék a bejegyzések alján, valamint az oldalsávban, ez utóbbi esetében ömlesztve, találhatóak meg.

Nem mindegyik sorozat megújítással foglalkoztam külön bejegyzésben, de az oldalsában a kiemelt bejegyzések között megtalálható a A 2009/10-es idény eddigi újoncfelhozataláról című post-ban mindig frissítem ezeket. Ahogy ez a nem sokkal alatta látható My shows list - jelenleg nézős sorozataim bejegyzésre is igaz, melynek tartalma a címből könnyen kitalálható.