Upfronts 2010 - CW

Újoncok:

drámák: Nikita, Hellcats

reality: Plain Jane

Elkaszálták: The Beautiful Life: TBL, Melrose Place

Folytatódik: The Vampire Diaries, Supernatural, 90210, Gossip Girl, America's Next Top Model, Smallville, Life Unexpected, One Tree Hill

Az upfront értékelése: a szokásoknak megfelelően a CW prezentációja zárta az upfrontsot, az a csatorna, mely külön (és nem éppen pozitív értelemben) kasztot képez az országos csatornák között. Elvan a saját maga kis világában=ratingjeivel és nem veszélyezteti a nagyok csatáját, illetve csak nagyon ritka esetben, például a csatorna zászlóshajójának számító Vampire Diaries néhányszor azért idén legyűrte az ABC-s FlashForward-ot. A lényeg a 18-34 éves nők között jól szerepelni és ezt önmagukhoz mérten hellyel közzel teljesítik is.

Megszoktuk ugyan, hogy a legkevesebb újonc tőlük érkezik, de azért két berendelésnél többre számítottunk... pedig lett volna hely az újoncoknak, elég csak a 90210 gyenge számaira gondolnunk, de az One Tree Hill - Life Unexpected kettős közül is mehetett volna egy a levesbe. A műsorrend változtatásokkal kapcsolatban rossz döntésnek tartom a 90210 hétfő nyolcra helyezését, viszont a Nikita VD felvezetéssel bíró kilenc órás spot-ja jó húzásnak tűnik. A Supernatural így péntekre költözik, lehet, hogy utolsó idényére, míg az egy évet itt már eltöltő Smallville esetében már biztosnak vehetjük a búcsút - stílusosan a 10. évad végén.

Műsorrend:

Hétfő:
8:00 90210
9:00 GOSSIP GIRL

Kedd:
8:00 ONE TREE HILL
9:00 LIFE UNEXPECTED

Szerda:
8:00 AMERICA'S NEXT TOP MODEL
9:00 HELLCATS

Csütörtök:
8:00 THE VAMPIRE DIARIES
9:00 NIKITA

Péntek:
8:00 SMALLVILLE
9:00 SUPERNATURAL