The boys are back

Visszatért az Entourage és a srácok a tavaly megkezdett úton haladnak tovább, egyre önállóbbak lesznek és mindenkinek megvan a saját kis teendője, amivel foglalkoznia kell. Eric hamarosan feleségül veszi Sloan-t és úgy tűnik az ügynökségnél is megtalálta a számításait, Turtle fuvaroztató céget vezet, Vince pedig végre ismét forgatáson tölti az idejét. Egyedül Drama munkanélküli, de Johnny-nál már hozzászokhattunk ahhoz, hogy nem mennek egyszerűen a dolgai.

A hetedik évad nyitányában sok időt töltöttünk el Vince új akciófilmjének forgatásán, melyet a már megjelenésével tiszteletet parancsoló Nick Cassavetes (Végszükség, Szerelmünk lapjai) rendez. Többek között hozzá kapcsolódóan is kaptunk néhány insider poént, de természetesen Ari szintén hozta a tőle elvárható remek beszólásokat. Összességében korrekt kezdést láthattunk, hozzátéve, hogy a későbbiekben remélhetőleg erre még azért rátesznek néhány lapáttal.

Térjünk azonban még egy kicsit vissza a mostani epizódhoz, egyrészt kiválogattam a Stunted legjobb szövegeit, a tovább után pedig néhány kulisszatitkot tudunk meg Doug Ellin showrunner-től. Zárásként a férfi olvasóknak kedvezek, Emmanuelle Chiriqui mesél Entourage-beli karakteréről és, hogy miért is tekinthetjük ideális nőnek Sloan-t.

Ari: This is now the biggest agency in the world. And I'm the head of it. Which makes me the biggest agent in the world. Now, can anyone tell me why I chose to be the biggest agent in the world? It's so I can stop being a fucking agent. So don't tell me to show the love, that's what I pay you people for.
Ari: E, long time hear. You married yet?
E: Yeah October Ari. I assume you'll be there?
Ari: Listen. Can I keep the little groom from the top of the cake just in case Sloan never lets you out of the house again? I could carry you around in my pocket like I always dreamed of.
E: Come on Ari, you're the perfect picture of marital bliss.
Ari: Like a hostage with a machete to its neck you have to put on a good face for the camera.
Vincent: You know Will Smith did all his own stunts in Hancock?
Drama: Will's an athlete, bro. I bowled with him.
Paul: They wanted someone prettier.
Drama: Dean Cain is prettier than me? [silence] Hello?
Ari: Maybe they don't want to make a show with you Drama.
Drama: They gave me a holding deal.
Ari: The guy who grills my hot dog at Carney's had a holding deal in 1978.
Ari [on Cassavetes]: He comes from a family of method actors. They'll eat glass if it's in the script.

Ari: Even with a million-man army you sometimes have to do the grunt work yourself. Saddam Hussein had to hang a few without his assistants.

 

Címkék: entourage