Előzetes az AMC, a Showtime és a Starz újdoncaihoz

Három kábeles újonc, az AMC-s Hell on Wheels, a Showtime-ra érkező Homeland és a Starz-BBC koprodukcióban készülő Torchwood: Miracle Day is új előzetest kapott. A Hell on Wheels az amerikai polgárháború után játszódik, a középpontban az egykori konföderációs katona, Cullen Bohannon karaktere áll, aki felesége gyilkosait próbálja felkutatni. A western sorozat emellett az első transzkontinentális vasútvonal építését is bemutatja, az előzetes alapján pedig jó esélyünk van arra, hogy egy újabb minőségi AMC szériában lesz részünk.

Az izraeli formátum alapján készülő Homeland-ben egy Iraki fogságból szabaduló amerikai katonával ismerkedhetünk meg, akit hazatérése után az egész ország ünnepel. Egy CIA ügynök azonban meg van győződve arról, hogy a hősünk valójában egy terrorista szervezetnek dolgozik. A Howard Gordon által készített sorozat (The Inside, 24) főbb szerepeiben a CIA ügynököt játszó Claire Danes, a hazatérő katonát megformáló Damian Lewis, valamint Mandy Patinkin-t lesz látható.

A Torchwood 10 részes, reboot-ként funkcionáló negyedik évadját a BBC-vel közösen készíti a Starz, a bemutatóra július 8-án kerül sor. A Miracle Day-ben az egyik nap csoda történik, senki nem hal meg a Földön, az írók pedig a rejtély szál mellett a társadalom erre adott reakciójára koncentrálnak majd.