Sons of Anarchy: már forog a negyedik évad

Május közepén elkezdődött a Sons of Anarchy negyedik évadjának forgatása, amivel kapcsolatban a showrunner Kurt Sutter a blogján, illetve a twitterjén keresztül az elmúlt időszakban már többször is beszámolt nekünk. Az biztosra vehető, hogy 14 hónapot ugrunk előre az időben, ami azt jelenti, hogy a srácokkal a börtönből való kikerülésük után találkozhatunk. Egy új polgármesterrel és seriffel rendelkező Charming-ba érkeznek haza, az élet tehát Stahl ügynök és az IRA után sem lesz egyszerűbb.

Sutter elmondása szerint a harmadik szezont úgy tervezte meg, hogy a sztori az elsődleges és ezáltal a karakterek a történetnek voltak alárendelve, míg ez idén, bár lesz egy komoly átívelő szál, megfordul majd. Jax, Clay és a klub tagjainak az élete, egymáshoz való viszonyuk kerül a középpontba, ahogy Sutter fogalmazott: "so the season will be about the shit they feel, as much as the shit they do."

A SoA-ra jellemző, hogy minden évben remek mellékszereplőket sikerül szerződtetniük, úgy tűnik ez idén sem lesz másként. Eddig Danny 'tökéletes casting' Trejo és Rockmond Dunbar (az új seriff) és két fiatal színész, Fernanda Andrade, valamint Niko Nicotera nevét jegyezhetjük fel. A új szezon preimerjére a szokásoknak megfelelően szeptemberben kerül sor, pontosabb dátummal egyelőre nem tudunk szolgálni.

Zárásként egy negyedik évados színfalak mögötti videót lehet megtekinteni, melyben többek között Ron Perlman és Charlie Hunnam is új oldaláról mutatkozik be, utóbbinál az új hajviselet mellett a sorozatban nem hallható angol akcentusa is meglepetést okozhat.

Címkék: sons of anarchy