Epizodisták podcast 1x03 - Kipp-kopp, ki kopog?

1681667-poster-1280-an-excercise-in-creative-limitations-how-to-get-an-emmy-nomation-without-speaking.jpg

Egy monstrumhoz monstre hosszú adás dukál: a podcast harmadik felvonásában közösen megünnepeltük Walter White, más néven Heisenberg visszatérését a képernyőre, bő másfél órát szentelve napjaink egyik legjobb sorozatának, a Breaking Badnek. Alaposan kitárgyaltuk, hogy pontosan mitől is döglik a légy: beszéltünk a sorozat keletkezéséről, a hullámzó minőségű első évadról, Walt transzformációjáról, ölre mentünk Skyler karaktere, valamint Vince Gilligan túlkapásai felett, és szóba került az is, hogy mit várunk az utolsó nyolc résztől. Végezetül kiválogattuk a kedvenc cold openjeinket a sorozatból az e heti Top 3-as rovatba. (Ha már cold open, a Breaking Bad szellemében mi is szokatlanul nyitottuk az adást, és a végefőcímet is érdemes megvárni.)

Ha mindez nem lenne elég (telhetetlen banda!), az adás első felében még az előző hétre ígért TCA-s témát is bepótoltuk, vagyis ez gyakorlatilag másfél adásnak tekinthető. Supersizing!

SPOILER ALERT Az első szegmens spoilermentes, a másodikban (22:10-től) viszont masszívan spoilerezünk a Breaking Bad eddigi négy és fél évadjából, szóval, ha nem vagytok szinten a sorozattal... akkor mire vártok még?! Tessék gyorsan ledarálni, most. Megvárjuk.

    • Néhány, az adásban említett cikk linkje. Donnie blogposzt-sorozata a TCA tourról; 1. rész, 2. rész, 3. rész.  Matt Zoller Seitz újranézős projektje: az első évad, a második, a harmadik, a negyedik.
    • Hétvégére kaptok még egy videót, amiben Bryan Cranston görkorival diszkózik, meg egy szerepcserés animgifet.
    • Donnie-t adás közben egy rövid időre áthelyezték El Pasóba, de viszonylag hamar visszajött, igaz, azóta feltűnően tart a teknősöktől.

A harmadik adást letölthetitek MP3 formátumban, vagy meghallgathatjátok az alábbi lejátszóban, és feliratkozhattok az RSS csatornánkra. Sőt, már iTunes oldalunk is van, menő, mi?

1x03 - Kipp-kopp, ki kopog? by Epizodisták on Mixcloud