A McQuarrie-féle Persons Unknown előzetese és Spartacus: Blood and Sand promó

A Persons Unknown egy koprodukcióban készült sorozat, melyet a gyártó Fox külföldi partnerrel együtt készített. A közelmúltban több ilyen sorozatra is volt példa, elég csak a Mentalra, vagy az ABC-n hamarosan debütáló Defying Gravity-re gondolni.

A Persons Unknown alapsztorija a következő: hét egymásról semmit nem tudó ember egy kihalt kisvárosban ébred, ahol kamerák figyelik őket és különböző feladatokat kapnak. Megoldást pedig muszáj találni, hiszen az életük forog kockán. 

A sztoriban vannak lehetőségek, a promó kellőképp figyelemfelkeltő és ami miatt számomra igazán ígéretes projectnek tűnik, az Christopher McQuarrie, a sorozat írójának személye, aki a Közönséges Bűnözők zseniális forgatókönyvért 1996-ban Oscart kapott. A pilotot pedig Michael Rymer fogja rendezni, ami szintén örömhír. A sorozatot az NBC vette meg, arról egyelőre nincs infó, hogy mikor kerülhet sor a premierre.

 

A Starz nevű, (fizetős) kábelcsatorna tavaly kezdett saját gyártású sorozatok forgatásába. Eddigi mérlegük felemás: egy Oscar-díjas film feldolgozása, a Crash finoman szólva is vegyes fogadtatásban részesült... míg a Rob Thomas-féle Party Down már jóval kedvezőbb visszhangot kapott. 

Jövő januárban érkezik harmadik sorozatuk, Spartacus: Blood and Sand címmel, melynek promóját elnézve, abban már biztosak lehetünk, hogy a látványvilágot tekintve nem lesz okunk panaszra.