Az NBC bekérte az Undercovers-t

Két héttel az upfronts előtt az NBC bekérte első 2010/11-es újoncát, a J. J. Abrams-féle Undercovers-t. A döntésben, legalábbis koraiságát leszámítva nincs komoly meglepetés, hiszen annó már a sorozatötletért is komoly licit folyt, majd a pilot leforgatása után még nagyobb felhajtás alakult ki körülötte. Természetesen Abrams - a Felicity, az Alias, a Lost, valamint a Fringe ötletgazdája (véletlenül sem keverendő össze a showrunner-i titulussal)  - neve rengeteget nyomott a latban, és szinte már az ő személye garancia volt a berendelésre.

A pilot rendezését is elvállalta, melyben egy kémházaspárt láthatunk, akik ugyan már visszavonultak a szakmától, de amikor a CIA-nek ismét szüksége lesz rájuk, kénytelenek visszatérni. A sorozatra ráaggatták a Mr. és Mrs. Smith és Bourne filmek keveréke jelzőt, mindezt természetesen a televíziós produkciók költségvetéséhez igazítva. A főszerepekre két, viszonylag ismeretlenebb színészt találtak, Boris Kodjoe és Gugu Mbatha-Raw alakítja (képünkön) Bloom házaspárt.

Mint minden újonc, az Undercovers is 13 részes berendelést kapott, ami megfelelő nézettség esetén kibővíthető lesz majd 22-re. A pávás adónak egyébként még van egy szinte biztosra vehető 2010/11-es újonca, mégpedig a Law&Order franchise új, Los Angeles-i darabja személyében.

Címkék: undercovers