The Shield-es osztálytalálkozó Charming-ban

Kurt Sutter a 2000-es évek egyik meghatározó sorozata, a The Shield stábjában töltötte a tanulóéveit, elmondása szerint rengeteget köszönhet a szériát készítő Shawn Ryan-nek, akit mentoraként tisztel. Sutter most már négy éve a Sons of Anarchy showrunnerje, de nem feledkezett el a régi időkről, amit jól mutat, hogy a jelenlegi sorozatában több egykori Shield színészt is foglalkoztat(ott). Először Jay Karnes mondott igent a felkérésre, az általa alakított Kohn ügynök az első évad egyik legemlékezetesebb mellékszereplője volt. A Shield-es karaktere (Dutchie boy) minden bizonnyal szívesen eltársalgott volna ezzel a pszichopata figurával.

A második évad során aztán a The Shield legtragikusabb figuráját megformáló Kenny Johnson tűnt fel a klub egyik tagjának, Kozik-nak a szerepében. Johnson-t, akinek a karaktere többször is összetűzésbe kerül Tig-gel (a kettejük közötti feszültség feloldásáért nagy pacsi jár Sutter-nek), a harmadik évadban is láthattuk, sőt a jövő héten startoló negyedik során is tiszteletét teszi. Ezzel azonban még nem értünk a sor végére, friss hír, hogy újabb két egykori Shield színész döntött úgy, hogy ismét szeretnének Sutter-rel együtt dolgozni.

Benito Martinez (David Aceveda a The Shield-ben) és David Rees Snell  (Ronnie) több részes vendégszereplést vállalt a negyedik évadban. Martinez a mexikói kartell egyik prominens képviselőjét alakítja és először a második részben tűnik majd fel. Snell ezzel szemben egy ATF ügynök szerepébe bújik, aki a SAMCRO után nyomoz, őt már az évadnyitó során láthatjuk. Velük együtt már négyre ötre (David Marciano - Billings a harmadik évadban vállalt egy rövid mellékszerepet) nőtt azon színészek száma, akik a The Shield-ben és a Sons of Anarchy-ban is szerepeltek és jó esélyt látok rá, hogy ez a későbbiekben még növekedni fog. Martinez és Snell leszerződtetése remek casting hírnek számít, főként ha hozzátesszük, hogy korábban Danny Trejo, Rockmond Dunbar  és Davoid Sasselhoff is csatlakozott az új szezon stábjához.

A tovább mögött egy bónusz videó található, mely a harmadik évados forgatási bakikat foglalja össze.

Címkék: sons of anarchy