Új promót kapott a Treme és a Boardwalk Empire

Január közepén az HBO új aranykoráról számoltam be, az azóta eltelt időszakban pedig egyre több jel utalt arra, hogy ez a következő egy év során ténylegesen realizálódhat. Ahogy arról már beszámoltam, berendelésre került a Game of Thrones , így a The Pacific, Treme, Boardwalk Empire hármassal együtt rendkívűl erős újonc felhozatalt tud felmutatni a csatorna. Ráadásul két ígéretes pilotot, a David Milch, Michael Mann, valamint Dustin Hoffmann nevével fémjelzett Luck, és a Kathryn Bigelow által rendezett The Miraculous Year is bekértek, a kérdés már csak az, hogy egy esetleges sorozatberendelés esetén hova tudják majd őket pakolni... mindenesetre kellemes problémáról van szó.

A héten két új promóval jelentkezett az HBO, az egyik a David Simon (The Wire, Generation Kill) által készített Treme, mely New Orleans-i zenészekről szól és a Katrina hurikánt követő időszakot öleli fel. A teljesség igénye nélkül olyan színészeket láthatunk majd, mint Steve Zahn, John Goodman, Clarke Peters, vagy éppen régi barátunk, 'Bunk', vagyis Wendell Pierce. A premierre április 11-én kerül sor és minden reményünk megvan arra, hogy egy újabb David Simon remekművel gazdagodjunk.


Ősszel kerül sor a Martin Scorsese-féle Boardwalk Empire bemutatójára, melyben az 1920-as évek Atlantic City-ét, az akkori alvilági, valamint politikai összefonódásokat mutatják be nekünk. A korszak központi figuráját, Nucky Thompson-t Steve Buscemi alakítja, a további szerepekben pedig többek között Kelly Macdonald-ot, Michael Pitt-et, Gretchen Mol-t, valamint Michael Kenneth Williams-et láthatjuk. A sorozat showrunnere a Sopranos producereként és forgatókönyvírójaként már bizonyított Terence Winter lesz. A címkékre kattintva a két sorozathoz kapcsolódó korábbi írásokat is el lehet érni.