2010/11-es újoncok - Ride-Along (Fox)

készítők: Shawn Ryan (The Shield, Lie to Me, The Unit; showrunner, producer), Charles McDougall (producer, pilot rendezője)

szereplők: Jason Clarke (Brotherhood), Jennifer Beals (Flashdance) Matt Lauria (Friday Night Lights), Billy Lush (Generation Kill, The Black Donnellys), Delroy Lindo (Kidnapped), Todd Williams (In Plain Sight)

bemutató időpontja: midseason slot: hétfő 21:00

alapsztori: Shawn Ryan ismét rendőrökről forgat sorozatot, Los Angeles helyett ezúttal Chicago utcáira kalauzol el minket. A helyi rendőrség munkáját követhetjük nyomon, amint az erőszak és a korrupció visszaszorításán dolgoznak, többek között az öntörvényű Jarek Wysocki (Jason Clarke) szemén keresztül.

várakozási faktor: a leginkább várt sorozat a 2010/11-es országos újoncok között. A miértre egyszerű felelni - Shawn Ryan, aki a Shield-el minden idők egyik legjobb sorozatát tette le az asztalra. Az egyetlen félelmem, hogy ezúttal nem kábeladón dolgozik majd, de az eddig hallottak alapján - a pilot kiváló visszajelzéseket kapott a Fox vezetéstől - bízhatunk benne, hogy ez alaptalannak bizonyul. Nagyszerű szereplőgárda, ígéretes plot (a rövid leírás ellenére ez korántsem procedural sorozat), amennyiben hagyják dolgozni és a nézettség sem gátolja meg a sorozat kiteljesedését, minden esélyünk megvan egy újabb Ryan remekműre. 100%