2011 nyarán érkezik a Falling Skies

Megérkeztek az első promóképek Steven Spielberg idegeninváziós sorozatából, a Falling Skies-ból. A TNT-n bemutatásra kerülő sci-fi premierjére várhatóan 2011 nyarán kerül sor, de már most próbálnak hírverést csapni körülötte, hiszen a stáb néhány tagja idei az Comic Con-ra is hivatalos lesz. Robert Rodat (Ryan Közlegény Megmentése) jegyzi a pilot forgatókönyvét, mely olyan utópisztikus világba kaluzol el minket, ahol az emberiség egy idegen faj ellen kénytelen felvenni a harcot.

A történet az idegen pusztítást követően játszódik, a központi karakter pedig a Noah Wyle által alakított egykori egyetemi professzor, aki egy civilekből és katonákból álló túlélő csapat vezetője lesz. A további szerepekben Moon Bloodgood (Terminator Salvation), Drew Roy (Lincoln Heights), Maxim Knight (Brothers & Sisters), Seychelle Gabriel (Weeds) és Jessy Schram lesz látható, de visszatérő szereplőként Will Patton (Armageddon) is feltűnik.

A pilot rendezésére Carl Franklin-t (Out of Time, One True Thing) kérték fel, a sorozatot íróként és producerként többek között Mark Verheiden (Battlestar Galactica) és Greg Beeman (Smallville, Heroes) fogja segíteni. Spielberg a napi munkában természetesen nem vesz részt, de producerként azért felügyelni fogja a produkció előkészítését. A továbbra kattintva még vár néhány promókép az olvasóra. 

Címkék: falling skies