2011/12-es újoncok - Charlie's Angels (ABC)

gyártó: Sony Pictures TV, Millar-Gough Ink, Flower Films

készítők:  Alfred Gough és Miles Millar (Smallville) - írók; Marcos Siega (The Vampire Diaries, Dexter) - rendező, Nancy Juvonen, Leonard Goldberg, Drew Barrymore - producerek

szereplők: Minka Kelly, Rachael Taylor, Annie Ilonzeh, Robert Wagner, Ramon Rodriguez

időpont: 2011 őszén, csütörtök 20:00

történet: 1976 és 1981 között először a kis képernyőn, majd a 2000-es években a nagyvásznon két alkalommal is találkozhattunk Charlie 'lányaival'. Az ABC úgy gondolta, hogy eljött az ideje egy új változatnak, ezúttal Miami városában tesznek rendet a csajok.

várakozási faktor: az elmúlt években többször is láthattunk példát régi sorozatok új, modern köntösbe való helyezésére. Az esetek többségében elégedetlen voltam a végeredménnyel, tavaly például a Hawaii O-Five remake-jével próbálkozott meg egy országos csatorna, a CBS sajnos - mondhatni, hogy a csatorna hagyományait követve, egy unalmas proceduralt alkotott. Remélhetőleg az ABC-nek nem ez a terve az angyalokkal és végre kapunk egy valóban szórakoztató, két fajsúlyos dráma közötti kikapcsolódásra alkalmas sorozatot. Az előzetes alapján erre megvan az esélyünk, ezzel együtt is óvatos vagyok, 60%.

A tovább után a sorozat előzetese tekinthető meg.

Címkék: charlies angels