A teljes Sons of Anarchy panel (Comic Con 2011)

Elérkeztünk az utolsó Comic Con-os bejegyzéshez, melyben a Sons of Anarchy panelján elhangzottakkal ismerkedünk meg. A moderátor szerepét az Aol TV munkatársa és nagyszerű kritikusa Maureen Ryan töltötte be, a stábot pedig Kurt Sutter showrunner, valamint három színész, Charlie Hunnam, Katey Sagal és Ron Perlman képviselte. Mielőtt megtekintenénk a felvételt, néhány információ a másfél hónap múlva kezdődő negyedik évadról.

Szeptember 6-án kedden veszi kezdetét a negyedik etap, a szokásoknak megfelelően 13 részt kapunk majd. A premier 90 perces lesz, ami természetesen bruttó játékidőt jelent, tehát a reklámokat leszámítva ez várhatóan 52-55 percnek felel meg. Tavaly az FX három ilyen extra hosszúságú részre bólintott rá, hivatalos információnk egyelőre nincs róla, de valószínűleg ez idén sem lesz másként. A szereposztási hírek közül ki kell emelni Danny Trejo szerződtetését, aki Romero 'Romeo' Parada-t alakítja, az egykoron a mexikói hadsereg különleges egységében szolgáló figura a történet szerint összetűzésbe keveredik a SAMCRO-val.

Rockmond Dunbar (Terriers) az új charming-i seriff, Eli Roosevelt szerepében tűnik fel, nem meglepő módon az újonnan behozott karakter már közel sem fog olyan kiváló kapcsolatot ápolni a klubbal, mint Unser. Úgy gondolom Sutter megtalálta a tökéletes szerepet David Hasselhoff számára, a Baywatch és a Knight Rider szebb napokat is megélt sztárja Dondo-t, a szakmájából kiöregedő pornsztárt személyesíti meg, aki immáron producerként tevékenykedik. Egy visszatérő szereplőről is essék szó, Kenneth Johnson (Kozik) négy részben lesz látható, de Sutter nyitva hagyja az utat a későbbi visszatérésre is.

14 hónap, ennyi időt töltöttek a srácok a stocktoni börtönben, az évadnyitó a szabadulások napjával indít majd, a rács mögött töltött időszak fizikai és lelki következményeit pedig fokozatosan tárják majd elénk az írók. A történetről legyen elég ennyi, Sutter, valamint a színészek azonban többet is elárulnak a tovább után látható Comic Con-os panel során.

Címkék: sons of anarchy