Epizodisták podcast 1x10 - Listák a Jézuskának

HappyHolidays-610x531.jpg

Meglepetés! Az Epizodisták csapata még egyszer összeült idén, hogy legyen mit hallgatnotok a karácsonyfa alatt, ha már unjátok a szakadó csomagolópapírok hangját, vagy le akarjátok kocogni a bejgliket. És hát mi mással is kedveskednénk a kitartó hallgatóknak, mint egy kis évösszegzéssel: számba vesszük mindazokat a sorozatokat, amik idén nagy hatást gyakoroltak ránk, a legkülönbözőbb kategóriákba csoportosítva őket, hogy ne legyen olyan unalmas. Menet közben vitatkozunk egyet azon, hogy vajon mi számít független filmes sorozatnak, tartunk egy rögtönzött eyecandy-mustrát, és virágnyelven beszélünk az összes olyan spoilerről, amit idén esetleg sikerült eddig elkerülnötök.

Az adás végét cliffhangerrel zárjuk (vajon lesz-e jövőre folytatás?!), remélhetőleg ezt ügyesebben csapjuk majd le, mint a pilotszezonos duplarészét.

Timecode-ok most nincsenek, mert végig egy témáról beszélgettünk, és rovatok sem voltak, de nem kell spoilerektől tartani.

És akkor ez úton is mindenkinek szeretnénk megköszönni az első évados figyelmet, a hozzászólásokat, a visszajelzéseket, és boldog karácsonyt, valamint békés, sorozatélményekben gazdag új évet kívánunk nektek!

A tizedik adást letölthetitek MP3 formátumban, vagy meghallgathatjátok az alábbi lejátszóban, feliratkozhattok az RSS csatornánkra, vagy az iTunes oldalunkra.

1x10 - Listák a Jézuskának by Epizodisták on Mixcloud