Újabb V promó érkezett

Az ABC a  Flash Forward szünetében leadta a V új jelenetekkel megtűzdelt promóját. A célközönség nagyjából megegyezik, így tulajdonképpen adta is magát, hogy melyik sorozatuk közben kell a trailert ellőni. A november 3-án debütáló sci-fi részemről az egyik leginkább várt országos premier, még akkor is ha az utóbbi időben néhány kevésbé biztató hír is napvilágot látott róla.

Közel egy hónappal ezelőtt a gyártó Warner Bros. TV két hétre leállította a forgatást, a hivatalos indoklás szerint azért, hogy a forgatókönyveket még inkább a pilothoz tudják igazítani, és az íróknak legyen elég idejük kidolgozni a történetet. Minden bizonnyal ez is szerepet játszhatott, azonban bennfentes (Ausiello) információk szerint inkább arról van szó, hogy nem voltak megelégedve az addig elkészült scriptekkel, valamint a sorozat irányával, és ezért elsősorban Jeffrey Bell (Angel, Harper's Island) showrunner-t tették felelőssé.

Utóbbi ugyan a sorozat mellett maradhatott, mint executive producer, még mindig van beleszólása a dolgokba, de Scott Peters (4400) lesz ezentúl a showrunner, ebből adódóan az ő szava lesz a döntő, valamint ő határozza meg, hogy merre haladjon majd a történet. A fentiek ellenére továbbra is bízok a sorozatban - Bell-t ugyan sajnálom, de Peters kétségtelenül több tapasztalattal rendelkezik sci-fik terén -  és reméljük képes lesz a várakozások szerint teljesíteni.

update: közben újabb nyugtalanító hírek érkeztek a sorozat háza tájáról. A két hetes forgatási szünetből négy lett, ráadásul novemberben csupán az első négy részt adja le az ABC. Ezt követően a téli olimpia közvetítésére hivatkozva... szünetre vonul a sorozat és a maradék kilenc részt majd csak márciustól láthatjuk. A showrunneri poszton pedig ismét változás történt, Scott Rosenbaum (Chuck és The Shield, mint producer) lett az új "főnök".
 


 

Címkék: v