Modern Family és Cougar Town poszterek

Az ABC idén még a megszokottnál is merészebb volt, viszonylag ritkán fordul elő, hogy egy csatorna az egyik hétköznap csak újoncokkal rakja tele a műsorrendjét. Szerdára ráadásul egy sitcom-blokkot hoztak össze, hasonlóan a hétfői CBS, és a csütörtöki NBC kínálathoz. Időrendben Hank - Middle - Modern Family - Cougar Town, és az estét a másik két említett csatornához hasonlóan egy drámával zárják, az ABC esetében ez az Eastwick lesz. Hank-et kivéve mindegyik kap egy esélyt, és a Modern Family, Cougar Town kettős nemcsak ezek között, de az idei, egyébként korrektnek tűnő sitcom felhozatalból is a legígéretesebbnek látszik.

A dokumentarista stílusban készült egykamerás sitcom három, egymástól igencsak eltérő életvitelű családot mutat be. Persze, valamilyen kapcsolódási pont minden bizonnyal azért lesz köztük. A cast remek, a műfajban már régen látott Ed O'Neill miatt már alapból nézős lenne, de Sofia Vergara, vagy éppen Julia Bowen is komoly meggyőző erővel bír. A promó ígéretes volt, ráadásul az eddig napvilágot látott újságírói vélemények is egyöntetűen éltetik, könnyen az évad (egyik) legjobb újonc sitcomja válhat belőle.

Szintén egykamerás sitcom-ról van szó, melyben a cougar (egyedülálló 35-40-es vonzó nő) szerepét Courteney Cox-ra osztották. Főhősünk válását követően ismét szeretné magát "belevetni az életbe", de ez korántsem ígérkezik olyan könnyűnek, mint ahogy azt gondolta. A Bill Lawrence (Scrubs) által készített sitcom-ban még szerepet kapott Busy Phillips és Brian Van Holt is. A stáb igen, az alaptörténet már kevésbé meggyőző, de az előzetes után ezen aggodalmaim nagyrészt már el is tűntek.