A januári felhozatalból I.

Január nem csak a december végi álmukból szép lassan ébredező, hanem néhány újonc, valamint a friss évadukat most elkezdő sorozatok hónapja is. Az utóbbi két kategóriáról lesz ezúttal szó, érkezik a nagy reményekkel várt Caprica, az akció éhségünket enyhítő Human Target, a legjobb idei CW újonc címre jó eséllyel pályázó Life Unexpected, valamint a 300-ra hajazó Spartacus: Blood and Sand.

Nagy örömünkre a Damages és a Chuck megkezdi a harmadik évadát, Jack (24) pedig a szokásoknak megfelelően szintén januárban aktivzálja magát. A Nip/Tuck utolsó kilenc része is bemutatára kerül (egyelőre az nem tisztázott, hogy hetedik évadként, vagy a hatodikhoz csatolják majd). A hónapból csak pár nappal esik ki, ezért ide vesszük a Lost befejező, hatodik évadát is, mely tán az év leginkább várt premierje.

Bár nem (illetve a Skins esetében már nem) nézem őket, de azért említés szintjén a többi premierről is: Hustle hatodik é. (január 4.), Big Love negyedik é. (január 10..), Being Human második é. (január 10.), American Idol kilencedik é. (január 12.), Survivors második é. (január 12. ), Project Runway hetedik é. (január 14.), Skins negyedik é. (január 28.) és néhány kettévágott évaddal operáló ABC Family-s sorozat is visszatér (The Secret Life of the American Teenager, Make it or Break it, Greek). Még két újoncról kell szólni: a Spike TV-től érkező Blue Mountain State (január 11.) és egy midseason-ös ABC jogi dráma a The Deep End (január 21.) - nem kifejezetten ígéretesek, de egy pilotnyi esélyt kapnak majd.

Nip/Tuck 7. évad premier: január 6.

Final nine promó - dream:


 

Chuck 3. évad premier: január 10. (vasárnap) - dupla rész. Ezt követően visszaáll a már megszokott hétfői időpontba.

Casey a "szakmáról" mesél nekünk: John Casey Presents: So You Want to Be a Deadly Spy?

3. évados promó, love vs. career:


A tovább mögött pedig még a 24 egyik friss promója bújik meg.

24 8. évad premier: január 17. (vasárnap) - dupla rész, és 18-án is. Ezt követően visszaáll a hétfői 9 órás slot-ba.

Az évadnyitóra kiadott sajtóközlemény: rövid történet és szereplőleírások

8. évados promó, suspense never ends:

Címkék: 24, chuck, nip tuck