Yvonne: hogyan csábítsunk el egy geek-et

Holnap már az évad hetedik, Chuck vs. the Mask címre keresztelt részét nézhetjük majd, de egy képsor erejéig tekintsünk még vissza a múlt heti epizódra. Scwartzék pontosan tudják, hogy mivel lehet megfogni a geekeket, azt hiszem a képek valóban önmagukért beszélnek. Amíg Yvonne a testével és a Frak Off feliratú pólóval hódított, addig Adam Baldwin hozta a tőle megszokott, csípkelődő, iróniával, de közben nem kevés humorral is átszőtt Casey monológokat:

Casey: Credit card charges show mostly video games, comic books. Phone records indicate only one female caller in the last six months: his sister.
Chuck: I feel so sorry for this guy, he seems so alone.
Casey: Oh, whoops. That's your old file, Bartowski.

What's in dubai?
Casey: Weap-Con, the greatest weapons convention. I go every year. I find it very relaxing.
It looks like this year, I'll be able to write it off as a business trip.

There's only one way to deal with burning an asset: Johnny Walker.... Black.

Az évadról általánosságban eddig azt mondhatjuk, hogy a kiváló kezdést követően sem lassítottak és a Chuck hétről-hétre nagyszerű részeket produkál. A különböző történetszálakról, a behozott vendégsztárokról most külön nem szólnék, várhatóan az évad közepén úgy is jelentkezem egy hosszabb írással. Egy kivételt azért teszek, de ez is csak az évad vége felé realizálódik majd, egy firss hír szerint Christopher Llyod is feltűnik majd a tizenhatodik részben, a szerepéről bővebben pedig itt lehet olvasni.

Címkék: chuck