Sorozat berendelést kapott a Luck

Nem lepődtünk meg a döntésen, de attól még ugyanúgy örömteli, az HBO berendelte a David Milch, Michael Mann és nem utolsósorban Dustin Hoffman nevével fémjelzett Luck első évadát. A sorozat a lóversenyek világába kalauzol el bennünket, elsősorban annak árnyékos oldalát bemutatva, a tulajdonosok, szerencsejátékosok és zsokék életére fókuszálva.

A többek között zseniális párbeszédeiről is elhíresült David Milch (NYPD Blue, Deadwood, John from Cincinnati) showrunner-ként felügyeli a projektet, mely így bármiféle túlzás nélkül állíthatjuk tökéletes kezekbe került. Michael Mann (Az utolsó mohikán, Szemtől szemben) a pilot rendezését, míg a kétszeres Oscar-díjas Dustin Hoffman a sorozat főszerepét vállalta el. Érdekesség, hogy utóbbinak ez lesz az első tévés produkciója.

A további szerepekben ugyancsak komoly neveket találunk, többek között Nick Nolte-t, Dennis Farina-t, Kevin Dunn-t és Kerry Condon-t is láthatjuk majd. A forgatást idén szeptemberben kezdik Santa Anita-i, valamint egyéb Los Angeles-i helyszíneken. A bemutató dátumáról természetesen még nincs információ, de a csatorna telítettsége miatt nagy valószínűséggel csak 2011 második felében várható.

Végül egy idézet az HBO programigazgatójától Michael Lombardo-tól,  aki a következőképp kommentálta a döntést:

Michael Mann delivered a pilot from David Milch’s brilliant script that took our breath away. We are truly excited that these two artists, and our extraordinary cast headed by Dustin Hoffman, will be bringing 'Luck' to life.

Címkék: luck