Fájdalmas búcsú a Terriers-től

Közel egy hónap leforgása alatt az idei év két legjobb újoncának mondtunk búcsút... November elején az AMC jelentette be a Rubicon kaszáját, most pedig az FX döntött úgy, hogy nem kéri be a Terriers második évadját. A címadás és a marketing során ugyan elkövetett néhány hibát a csatorna, de mivel a nézettséget tekintve Shawn Ryan és Ted Griffin alkotása az FX történetének leggyengébb újonc drámája volt, nem hibáztathatjuk őket. A döntést követően legfeljebb annyi vigaszunk lehet, hogy a 13 részt követően szinte minden szálat elvarrtak a készítők.

Az FX elnöke John Landgraf egyedülálló módon a bejelentést követően egy telefonkonferenciát hívott össze, melyen a riporterek a Terriers kaszájának okairól kérdezhették őt. A rendkívül szimpatikus csatornavezetőtől idézek:

We wish there was a perfect intersection between what is good and what is successful.

I don't know if subtly is something the American public is buying in droves today.

Shawn Ryan a következőképp reagált a kasza hírére:

Thanks for all the condolences, Terriers fans. Ultimately, we couldn't get enough people to watch. Don't blame FX. They're still 1st class. 

Sokat mondóak a Lost showrunneránek, Damon Lindelof-nak a szavai:

Cancellation sucks, but ten years from now, we'll still be talking about Terriers.

Bizonyára sokunkban megmaradt a sorozat rendkívül hangulatos főcíme, búcsúzzunk most a Terriers-től a Rob Duncan által előadott Gunfight Epiphany-vel.

Címkék: terriers