A teljes Community panel (Comic Con 2011)

A Community stábja ismét kitett magáért, tavalyhoz hasonlóan idén is az övék volt az egyik legemlékezetesebb Comic Con-os panel, a nézők mellett a sorozat szereplői, valamint Dan Harmon showrunner is kiválóan érezte magát. A moderátor szerepét a TV Guide munkatársa Michael Schneider töltötte be, Harmon mellett Joel Mchale, Danny Pudi, Donald Glover, Chevy Chase, Yvette Nicole Brown, Gillian Jacobs, Ken Jeong, valamint a harmadik évadtól állandó szereplői státusszal rendelkező Jim Rash tette tiszteletét a rendezvényen.

Alison Brie épp filmet forgat, így sajnos nem lehetett jelen, de nagy meglepetésünkre érkezett egy váratlan vendég. Annie's Boobs-ról, vagyis a legutóbbi szezon alatt többször látott kismajomról van szó, aki egyáltalán nem volt megilletődve, sőt még a második évados DVD reklámozásában is részt vett. A panelen természetesen szóba került a pár órával korábban bejelentett hír is, miszerint Michael K. Williams (The Wire, Boardwalk Empire) csatlakozik a szereplőgárdához. A karizmatikus színész, aki a The Wire-ben látott Omar-nak köszönhetően vált ismertté, az új biológia tanárt alakítja majd, a csavar a sztoriban az, hogy nem rég szabadult a börtönből, ahol a tanári diplomáját is szerezte.

Williams három epizódra szerződött le, de Harmon hozzátette, hogy amennyiben lehetőség nyílik rá, ami elsősorban a színész munkabeosztásától függ, akkor később is visszahívja majd. A közel egy órás panelt hat részre vágtam, érdemes megnézni, egyrészt a remek hangulat miatt, másrészt a színészek és Harmon az egymás közötti poénkodáson túl visszatekintettek a második évadra és emellett a szeptember 22-én startoló új szezonnal kapcsolatban is elég sok mindent elárultak.



Címkék: community