Újabb paintball csata a Greendale főiskolán

Lassan véget ér a Greendale főiskola második féléve, ami a virágnyelvet elhagyva annyit jelent, hogy mindössze három részünk maradt hátra a Community egészen pazarnak mondható második évadából. Ugyan ez első olvasatra talán lelomboz minket, de annak örülhetünk, hogy a szinopszisuk alapján az epizódok várhatóan méltó befejezései lesznek ennek a kiváló ötleteket felvonultató szezonnak. Nézzük mi vár ránk az elkövetkező három hét során, különös tekintettel a dupla részes évadzáróra.

Most csütörtökön (2x22 Applied Anthropology and Culinary Art) Shirley kerül a középpontba, az antropológia záróvizsga közben megindul nála a szülés, amit a tanulócsoport tagjai különbözőképpen reagálnak le. Az utolsó két epizód kellemes tavalyi emlékeket ébreszthet bennünk, a Modern Warfare után ismét egy paintball csatának lehetünk szemtanúi. Május 5-én A Fist Full of Paintballs, majd 12-én a For a Few Paintballs More kerül képernyőre, annyit elöljáróban elmondhatok - persze a promóképek is árulkodóak, hogy Dan Harmon nem csak a címadással tisztelgett Sergio Leone klasszikus westernjei előtt. A történetről többet nem is szeretnék elárulni, két vendégsztár nevét azonban még ki kell emelnem. Anthony Michael Hall (The Dead Zone), valamint a titokzatos idegent alakító Josh Holloway (Lost) egyaránt az első epizódban tűnik fel.

Magasak az elvárások, hiszen a Modern Warfare az elmúlt évek legjobb sitcom epizódja volt, remélhetőleg a mostani két epizód is fel tud nőni hozzá. Az NBC által közzétett promóképek (mindegyik a 2x23-ból van) mindenesetre igencsak biztatóak. A tovább után folytatódnak.

Címkék: community