2012/13-as újoncok – Hannibal (NBC)

gyártó: Gaumont Film Company

készítők: Bryan Fuller (Dead Like Me, Pushing Daisies, Wonderfalls) - író; David Slade (Twilight: Eclipse, Awake) - rendező; Katie O'Connell, Martha De Laurentiis - producerek

szereplők: Hugh Dancy

történet: a Vörös Sárkány című regényből/filmből megismert FBI ügynök Will Graham és az ő mentora Dr. Hannibal Lecter karaktere köré épül a sorozat. Ez egyben azt is jelenti, hogy egy fiatalabb Lecter-t láthatunk majd és Clarice Starling az előzetes tervek szerint nem szerepel az alkotásban. A Hannibal esetében már biztosra vehető a sorozatberendelés, a pletykák alapján az NBC midseason-ben akarja majd bemutatni.
időpont: midseason (13 rész)
 
várakozási szint: ahogy az várható volt, a hosszúra nyúló casting, valamint a 13 részes berendelés miatt csak midseason-ben mutatkozhat be Hannibal Lecter kis képernyős változata. A sztoriban bőven van potenciál és Bryan Fuller személye garancia arra, hogy egy egyedi atmoszférával bíró, különleges sorozatban lesz részünk. A Hannibal-t megformáló színész hiánya miatt viszont egyelőre nem tudom neki 70%-nál többet adni.
 

Címkék: hannibal